Vaasalaisten herkkukauppa jo sata vuotta

Aukioloajat ennen joulua
Ma-Pe 10-18 /La ja Su 10-16
Tervetuloa!
________


Omat teesekoituksemme


Teet ovat pakattuina kauniisiin  60 gramman pusseihin,
hemmottele itseäsi tai anna lahjaksi! 5,90€/kpl

Nordic Winter

Organic
Nordic Winter

Musta luomutee, joka on maustettu
Suomalaisella kuusenkerkällä, appelsiinilla ja
inkiväärillä. Ihanan raikas ja lämmittävä teesekoitus pakkaspäiviin.

Liisan sekoitus tee vadelma

Liisan sekoitus

Musta tee jossa makeaa vadelmaa ja karhunvadelmaa. Kauniisti koristeltu ruiskaunokilla ja kehäkukalla.
Erittäin pidetty klassikko!

Saaristolaistee Skärgårdste vaasa 2

Saaristolaistee

Musta tee, joka on maustettu suomalaisella katajanmarjalla ja puolukalla. Vaasan saariston vaihteleviin olosuhteisiin sopii myös pieni lisäys inkivääriä. Tätä voimakasta intialaista teetä voit nauttia myös maidon kanssa.

Fannyn afternoon tea Fannys afternoon tea

Fannyn
Afternoon Tea

Tämä korkealaatuinen musta lehtitee Tiibetin vuorilta on saanut perustajamme nimen. Nautittavaksi niin aamulla kuin iltapäivälläkin. Klassinen musta tee, jossa kullanruskea väri ja hienostuneen aromikas ja runsas maku.

Torikauppias Torghandlaren

Torikauppias

Vain muutama askel Liisa Koskesta sijaitsee Vaasan tori. Sieltä olemme hakeneet kesän tuoreita makuja tähän vihreään sencha- teehen. Mansikka ja loppukesän kypsä luumu antavat pehmeän ja makean maun teelle. Ruusun terälehdet, keto-orvokki ja auringonkukka koristelevat teestä yhtä kauniin kuin maukkaankin.


Liisa Koski sijaitsee Kauppapuistikolla, Vaasan keskustassa, kauniissa 1913 rakennetussa Hartmanin talossa. Tule nauttimaan aidosta tunnelmasta.

Meiltä löydät laadukkaat tuoreet kahvit, teet ja belgialaiset suklaat ylellisiin nautintohetkiin sekä halutuimmat herkkulahjat.
Valikoimissamme on vain parhaita valikoituja tuotteita läheltä ja kaukaa. Merkkipäivälahjat, valmistujaislahjat, häälahjat, muistamiset, tuliaiset, henkilökunnan palkitsemiset...kaikki tietysti kauniissa paketeissa. 

Suosittuja tuotemerkkejämme ovat esimerkiksi Kusmi Tea , Lakrids by Johan Bulow, Johan&Nyström kahvit ja teet, Roger's Coffee, Nord-T, Dear Tea Society, Rifle Paper Co., Bialetti, Hario, Cafe Tasse, Mörsjö Deli, Skärgårdsdelikatess, La Mortuacienne, Teeli, Finum, Castillo de Canena, Bonne Maman, Barù, La Praline, Kolsvart Malmö, Chemex....
Myös laaja valikoima erittäin laadukkaita irtoteelaatuja.

Vuonna 1917 Fanny Koski perusti sekatavarakauppansa Vaasaan. Yrityksen yli satavuotiaaseen historiaan mahtuu monta tapahtumarikasta vaihetta mutta yrityksen pääpaino on aina ollut tarjota Vaasalaisille herkkuja läheltä ja kaukaa. Klikkaa ja lue lisää herkkukaupan historiasta!

 Perustaja Fanny Koski

Perustaja Fanny Koski