• Toimitus alk 6,90€
  • Helpot herkkulahjat
  • Toimitusaika 2-4 päivää
  • Toimitus myös suoraan lahjan saajalle
  • Toimitus alk 6,90€
  • Helpot herkkulahjat
  • Toimitusaika 2-4 päivää
  • Toimitus myös suoraan lahjan saajalle

Los Lajones Geisha -Rajoitettu erä -Johan&Nyström 200g papuina

Vain myymälästä

Kuvaus

Maailman halutuinta kahvia!
Saimme 6 pussia tätä syksyn ylellistä kahvierää verkkokauppaamme! Johan&Nyström on paahtanut tätä pientä lottia yhteensä 175 pussia.

Pussi sisältää 200g kokonaisia papuja superlaadukasta Los Lajones Geisha-kahvia. Uudella pakkauksella korostetaan kahvin poikkeuksellista luonnetta. Siinä huokuu eksklusiivisuus, tyylikkyys ja pelkistetty ilme.

Näin paahtimo kertoo tästä mahtavasta Panamalaisesta kahvista:
"Ylpeänä, vuosi toisensa jälkeen, esittelemme taas fantastisen kahvin Panamasta Graziano Cruzilta. Olemme jo useana vuonna ostaneet tätä upeaa Geishaa hänen Los Lajones –tilaltaan ja tämän vuoden sadon maussa on makeaa kukkaisuutta, persikkaa ja punaisia marjoja.

Johan & Nyströmin ja Graciano Cruzin yhteinen taival ulottuu kauas lähes 20 vuoden taakse.

Graciano Cruz on pitänyt Los Lajones tilaansa jo vuodesta 1992 asti. Tila sijaitsee tulivuori Barun rinteillä ja on yksi Panaman korkeimmalla sijaitsevista tiloista. Loput ovat luonnontilaista metsää. Tilalla on noin 40% enemmän hyönteisiä ja 20% enemmän lintuja kuin paikallisilla keskivertotiloilla. Graciano istutti tilalleen Geishaa 2009 aivan erityiseen paikkaan, jonka hän on nimennyt Loma Altaksi. Tämä kyseinen kohta on yli 2000 metrin korkeudella merenpinnasta ja vuorokauden keskilämpötila on noin 18°C. Juuri olosuhteiden ansiosta tälle kahville kehittyy erityisen moniulotteinen makuprofiili.

Tämän vuoden satoa alettiin keräämään helmikuun lopulla ja sadonkorjuu jatkui aina huhtikuulle asti. Kun kahvimarjat saavuttavat 27 Brixin(kuvaa makeutta) rajan, niin ne kerätään aivan syvän lilan värisinä. Tämän jälkeen ne saavat kuivua korotetuilla kuivauslavereilla 21 päivää, jolloin ne saavuttavat 10% kosteustason.

Viime vuodet ovat olleet haastavia kahvintuottajille Panamassa. Pandemian tuomien vaikeuksien lisäksi hurrikaanit Eta ja Iota pyyhkäisivät voimalla Panaman yli vain muutaman viikon välein syksyllä 2020 ja veivät mukanaan suuren määrän kahvimarjoja. Tilan korkean sijainnin ja tiheän kasvillisuuden ansiosta kuitenkin osa kahvimarjoista selvisi ja pahimmalta tuholta vältyttiin.

Tämä kyseinen kahvi edustaa poikkeuksellisen laadukasta kahvia.