• Toimitus alk 6,90€
  • Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin
  • Toimitusaika 1-3 päivää
  • Toimitus myös suoraan lahjan saajalle
  • Toimitus alk 6,90€
  • Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin
  • Toimitusaika 1-3 päivää
  • Toimitus myös suoraan lahjan saajalle
Suloisimmat jouluherkut korissa

Suloisimmat jouluherkut korissa

Tulossa varastoon

Kuvaus

Näyttävä ja herkullinen jouluinen kori.
Tuotteet pakataan kartonkiseen korimalliseen lahjalaatikkoomme ja ympärille tulee sellofaania sekä Liisa Koski-kangasnauhaa. Laatikon täytteenä suomalaista WoodWool-ekokuitua ja kangasnauhassa on kiinni pieni pakettikorttimme.
Sisältö:
-Classic Blend kahvi 250g

Täyteläinen ja pehmeä kahvi joka tilanteeseen. Sopivan tummapaahtoinen sekoitus, jossa runsas jälkimaku. Alkuperä: Brasilia, Guatemala, Indonesia ja Kolumbia. Rainforest Alliance sertifioitu. Suodatinjauhettu. Suosittelemme!
-Stripe towel -keittiöpyyhe
Ajatonta raitaa keittiöön. Liisa Kosken mustavalkoraidallinen Stripe- keittiöpyyhe on 100% puuvillaa ja OEKO-TEX sertifioitu, joka takaa vastuullisen tuotannon. Painettu logoraita alareunassa ja logollinen ripustin. 50x70cm.

-Rieskasipsit 200g

Suositut rieskasipsit! Rapeat, friteeratut ja suolatut rieskapalaset sopivat noutopöytään, juustotarjottimelle tai pikku naposteltaviksi.

-Liisa Kosken piparkakut 200g
Pietarsaarelaisen perheleipomo Bergwallin leipomat piparit. Ohuita maukkaita piparkakkuja, leivottu voilla ja aidoista raaka-aineista.
-Karpalotee 60g
Uutuus! valkoinen ja vihreä teesekoitus jossa karpaloa ja suomalaista puolukkaa sekä ripaus pehmeää vaniljaa.
-Polkakaramellit 180g

Aidot Grenna Polkagriskokeri Ab:n polkakaramellit. Nämä kuuluvat ehdottomasti jouluun!
-Sydänmuotoiset suklaakonvehdit 190g

Belgialaisia käsintehtyjä suklaakonvehteja foliokääreessä. Maitosuklaa päällinen ja tumma hasselpähkinäkreemitäyte. Pussissa 14 sydänkonvehtia, n.190g.
-Liisa Kosken pakettikortti jossa valkoinen tausta. Kirjoita tähän oma viestisi tai kerro meille niin kirjoitamme sen puolestasi ja postitamme suoraan lahjan saajalle.